Home mail me! RSS Feed

Rezumat probleme

Probele avute cu Accentul 2006 pana acum (35000 km).
-coloana directie schimbata.
-zgomot dreapta fata
-zgomot amortizoare spate
-schimbat transponder nu pornea la prima cheie.
-dealerul mi-a pierdut cheia numarul 2. Mi-am facut una noua pe banii mei, 50 euro fara reprogramare numai cheia bruta.
– vopseaua sare de pe masina de parca este vopsita cu tempera.
-am fost la tinichigerie cu ea de mai multe ori, de fiecare data zona vopsita avea impuritati sau era prost facuta. Asta dupa ce ramanea cate 14 zile in service, pentru vopsitul unei aripi sau a unei bari spate. Ultima data cand am fost cu ea la vopsit doar au acoperit lovitura si la primul spalat s-a dus toata vopseaua. Acum arata ca la inceput cand a fost lovita.
– serviceul din bucuresti este populat de angajati incapabili si indiferenti pornind de la directorul Antal si terminand cu ultimul vopsitor.
– piesele costa o avere un simplu capac de roata costa 110 euro + TVA ceea ce este strigator la cer.
-revizii scumpe si treaba prost facuta am plecat de mai multe ori din service cu piese montate prost sau suruburi lipsa, ca sa nu mai vorbim de plastice straicate si zgariate.

Majoritatea problemelor din service exsita pentru ca nu se iau masuri atunci cand o lucrare este efectuata prost. Directorul de service Antal nu face nimic si prefera sa ignore orice plangere.
Utilizatorii care au probleme din pacate nu fac altceva decat sa se planga pe forum la www.hyundaiclub.ro . Putini dintre ei chiar fac ceva si se plang la protectia consumatorului.

Eu din pacate nu pot decat sa-i dau in judecata deoarece masina este pe firma si protectia consumatorului nu poate sa ma ajute.

Regret ca am cumparat acest model si nu il recomand nimanui.

Leave a Reply