Home mail me! RSS Feed

Este sau nu stricata?

Nu am avut timp sa mai scriu pe acest blog dar am ramas dator cu informatii legate de acel service clinic Hyundai.

Se pare ca dupa ce am fost la acel “service clinic” oferit gratuit de HAR, singurele lucruri care s-au modificat de catre cei de la Hyundai au fost garniturile de la portbagaj si cele de la usa sofer. Acestea erau noi si masina mirosea puternic a lipici. O data cu acest service clinic mi s-a spus ca si Kitul ambreiaj comandat a ajuns si ca si acesta se va inlocui.

Cand am ridicat masina din service usa sofer pe interior era toata manjita de ulei. Am deschis capota si in fata singurul lucru care parea atins era borna de la baterie.

Acum poate sunt foarte paranoic dar nu mi s-a parut ca au schimbat tot kit-ul de ambreiaj asa cum au spus. Oricum era duios ca o masina cu numai 34.000 km sa aiba nevoie de un nou disc de ambreiaj.

Am cerut un deviz ca sa vad exact ce s-a schimbat. Conform devizului s-au schimbat: chitul ambreiaj si niste bucsi la bara stabilizatoare fata. Cost total undeva in jur de 2500 RON. reparatiile au fost facute pe garantie.

Nu sunt expert dar tind sa cred ca acel ambreiaj nu a primit nimic altceva decat niste ulei ca sa nu mai scartaie pedala si nu a fost nicodata schimbat. Pot sa dovedesc acest lucru? Probabil ca nu, sau oricum foarte greu. Nici un service din Romania nu imi va da oficial un diagnostic cum ca acel ambreiaj nu a fost schimbat.

Ce am sa fac ??? Absolut nimic am sa traiesc cu ideea ca probabil am fost pacalit din nou de Service Hyundai Bucuresti HAR si am sa supravietuiesc.

Leave a Reply