Home mail me! RSS Feed

Noul service Hyundai

Ieri am fost la noul service Hyundai DAB Auto Serv SRL. Aveam o problema de tinichigerie si programarea unei chei de contact. Am ajuns la 8:45 acolo si am mers la tinichigerie sa-mi deschida comanda. Am dat datele firmei s-a butonat un computer timp de 10-15 min dupa care insotit de persoana de acolo am mers la masina unde s-a facut primirea si s-au marcat pe formular zgarieturi existente si tot asa. Pana aici totul minunat lumea acolo este destul de ok. Pentru ca inca nimeni nu prea stie de acest service nu era aglomerat.

Pentru cheie a trebuit sa ma duc la biroul de alaturi unde si acolo am trect prin aceiasi procedura ca la tinichigerie, butonat computer copie dupa buletin etc. Ii spun persoanei respective ca deja am trecut prin asta o data dar mi-a spus ca si el trebuie sa faca primirea cu toate ca al lui coleg a facut asta o data.

Timp total pierdut: ca. 1 ora

Ce mi s-a parut cel mai distractiv este faptul ca ei au fost pana acum service de Renault si ca nu prea se pricep la Hyundai si ca nu au facut inca niciodata programare de chie pentru un Hyundai dar ca nu poate sa fie asa de diferit de Renault si ca se descurca ei. Adica pe scurt vom experimenta pe masina dumneavoastra.

Mi-au spus ca pot sa-mi ridic masina vopsita in 3 zile si cu cheia programata.

Impresii general despre service:

Pro:

1. Angajatii sunt mai atenti si te ajuta cu raspunsuri atunci cand ai nevoie de ele.

2. Programarea se face destul de repede si nu trebuie asteptat 15-20 de zile ca la HAR.

Contra:

1. Spatiu destul de mic pentru masini daca devine popular acest service se va supraincarca si masina va ramane in strada parcata pe trotuar. Deja am vazut un Accent busit cu prelata pe el, parcat in afara serviceului.

2. Angajatii par nepriceputi cand vine vorba de Hyundai. Ramane de vazut daca se vor descurca sau primii clienti vor fi folositi pe post de soareci de laborator.

3. Din pacate o mare parte din angajati inclusiv directorul de service sunt oameni care au lucrat la HAR in Expozitiei 2. O sa vedeti fete cunoscute la frontdesk.

4. Program doar pana la ora 18.

In rest nu stiu am sa revin cu mai multe detalii dupa ce imi ridic masina de la ei. Sper sa fie totul ok.

Leave a Reply