Home mail me! RSS Feed

Tinichigerie la DAB AUTO SERV

Ieri am ridicat masina din serviceul DAB din Bucuresti dupa ce a fost la ei 5 zile pentru tinichigerie si revopsit . Partea buna a fost ca au respectat ziua in care mi-au spus sa ridic masina si acest lucru ma surprins placut.

Vopsitoria pana acum pare foarte bine facuta si nu au fost probleme. Problemele au aparut cand m-am urcat in masina si nu am putut sa-mi pun centura de siguranta. Ambele centuri fata nu functionau iar mecanismul de reglare pe inaltime era blocat. M-am intors la persoana de la service care mi-a dat masina in primire si i-am spus ca ceva nu este ok cu modul in care au fost montate centurile. A venit s-a uitat si mi-a zis ca probabil ca de la o frana mai puternica sau pentru ca intrat multa mizerie in mecanizm acestea nu merg.

Am zis Ok, vin in alta zi si le curat la mecanica pentru ca astazi nu am timp. Am plecat si la primul stop am tras putin de centura si s-a blocat complet. M-am intors din nou la service si am cerut sa vina cineva sa imi rezolve problema cu centurile ca nu este ok.

Patronul serviceului impreuna cu un alt sef erau acolo si au fost foarte ok pentru ca mi-au spus ca s-a facut o greseala si se va remedia imediat.

In 10-15 min s-au intors cu masina cu centurile montate corect si care mergeau fara probleme.

Acum lucrurile astea se mai intimpla dar ce ma enerveaza foarte tare este faptul ca acel angajat de la front desk incerca sa ma convinga ca eu sunt de vina ca acele centuri nu merg si ca sunt nebun.

Dece dracului nimeni nu vrea sa-si asume responsabilitate pentru munca facuta si sa rezolve problemele atunci cand apar si nu doar sa le ascunda si sa te pacaleasca. Nu imi amintesc cum se numeste angajatul respectiv dar am sa aflu.

3 Responses to “Tinichigerie la DAB AUTO SERV”

Leave a Reply