Home mail me! RSS Feed

Curea de accesorii

Se pare ca la numai cateva luni de la ultima revizie topul tehnologiei coreene iar mi-a facut viata mea plictisitoare putin mai placuta. Eram pe strada in Bucuresti in viteza a 2 pe cale de a schimba in a treia, cand am auzit un zgomot ciudat in partea dreapta a motorului. Am tras pe dreapta si am deschis capota. Cureaua accesorii era ferfelita,  bucati care atarnau din ea altele care erau incolacite in jurul unor piese. Pe langa asta curgea si un lichid si parea sa fie improscat pe toata partea dreapta a motorului.

Am sunat la numarul din pasaportul de garantie al masinii si intr-o ora cei de la remorcari au venit si au ridicat masina. Din pacate astazi este sambata si am lasat masina la poarta serviceului HAR din Expozitie NR. 2. Luni am sa ma duc acolo sa vad cat dureaza reparatia si cand pot sa-mi iau masina.

De mentionat ca s-a aprins si a ramas aprins becul cu bateria chiar dupa ce am auzit zgomotul.

Mai jos puteti vedea o poza luata chiar la scurt timp dupa ce am tras pe dreapta. Cureaua nu este rupta complet dar conform sfaturilor din cartea tehnica motorul trebuie oprit si sunat la service Hyundai ceea ce am si facut.

Masina are 55 420 Km la bord si mai are garantie inca putin, pana in luna mai. Sa fie noroc ca mi s-a intimplat astazi sau doar o avanpremiera pentru ce o sa se intimple de acum incolo?

5 Responses to “Curea de accesorii”

Leave a Reply