Home mail me! RSS Feed

Probleme servodirectie partea 3

In urma solicitarii scrise facute la RAR si a unui fax trimis la cei de la Hyundai Romania, am primit o scrisoare recomandata prin care sunt rugat sa ma prezint la un service pentru verificarea sistemului de directie.

Am facut o programare la service-ul din Bucuresti, din bd. Expozitiei, unde m-am intalnit cu o persoana trimisa de cei de la Hyundai care s-a ocupat de verificare. A conectat masina la un laptop si timp de aprox. 1 ora a testat sistemul de directie facand diferite masuratori. Concluzia a fost ca nu are nimic si ca nu poate sa-mi spuna de ce becul de ESP se aprinde in timpul mersului. Singura recomandare a fost sa vin cu masina intr-un service Hyundai atunci cand se mai intampla acest lucru fara a reporni motorul. Se pare ca atunci cand motorul porneste se sterge si codul de eroare care apare atunci cand se blocheaza ESP-ul sau cel putin asa mi s-a spus.

Ce nu am inteles si nici cei de la HAR (Hyundai Auto Romania) nu mi-au dat un raspuns, este de ce totusi un alt service autorizat Hyundai din Bucuresti nu cu mult timp inainte mi-a spus ca trebuie schimbata caseta de directie si coloana de directie.

Acum ca orice carcotas ma intreb oare cine a incercat sa ma pacaleasca, service-ul care imi spunea ca trebuie sa schimb piesele sau reprezentantul Hyundai care incearca sa ma convinga ca masina mea este ca noua si ca nu are nici o problema.

Pana la urma concluzia a fost ca masina este perfecta si ca eu doar ma ingrijorez degeaba. Oare eu si toti cei care au avut aceasta problema suntem un grup de nebuni care nu au alte lucruri mai bune de facut decat sa se preocupe de beculete aprinse si directii care nu functioneaza, Hyundai cel putin asa crede.

Sunt curios daca mai sunt si alte persoane care au avut aceasta problema, care au facut plangere la Hyundai Romania si care a fost experienta lor.

13 Responses to “Probleme servodirectie partea 3”

« Older
Newer »

Leave a Reply