Home mail me! RSS Feed

Probleme servodirectie partea 4

In primul rand imi pare rau sa vad ca sunt foarte multe persoane care sunt in aceiasi situatie ca si mine avand un Hyundai cu sistemul de directie prost.

In legatura cu marea plangere organizata se pare ca nu s-a intimplat nimic am solictat de mai multe ori putinilor oameni care s-au aratat interesati de plangere sa trimita documentele pentru a putea avea un dosar consistent care sa poata fi depus la OPC. Din pacate nimeni nu a trimis nimic asa ca am renuntat si am facut o plangere singur la RAR deoarece ei sunt cei care au aprobat aceasta masina pe piata din Romania. Povestea este mai lunga si se poate citi in unul din posturile de pe acest blog.

OPC nu accepta plangeri facute in grup ci doar plangeri individuale. Problema cu aceste plangeri individuale este ca deobicei se primeste un raspuns cum ca ei nu au auzit de astfel de probleme si ca producatorul va investiga problema.

Prin urmare este rahat cu apa totul. Singurul lucru real care se poate face este sa fie organizata o asociatie a utilizatorilor de Hyundai din Romania care sa aiba o forma juridica si care sa-i dea in judecata direct pe cei de la Hyundai Romania.

Pare complicat dar nu este, sunt deja o serie de astfel de exemple care au functionat ( in general impotriva firmelor de asigurari si a bancilor).

Acest lucru nu inseamna ca lumea nu trebuie sa depuna plangere la OPC, toti cei care au aceasta problema si au posibilitatea legala (sunt persoane fizice) sa faca plangerea TREBUIE SA O FACA.

Eu nu stiu ce sa mai fac pentru a obtine o reactie din partea Hyundai Romania. Am vazut ca si cei de pe forumul Hyundai au mai avut intilniri cu cei de la Hyundai dar rezultatul a fost frectie la un picior de lemn, abureala si minciuna.

Daca cineva are solutii, pareri sau sugestii sunt diuspus sa le aud.

5 Responses to “Probleme servodirectie partea 4”

Leave a Reply