Home mail me! RSS Feed

Revizia de 105000 Km si distributia

Mai am foarte putin timp pana la revizia de 105000 Km. Modelul meu de Accent este Diesel si pe langa faptul ca vor exista o gramada de consumabile de schimbat am o mare dilema.

Nu stiu daca trebuie schimbata distributia. Am citit ca distributia la Accent 2006 CRDI este pe lant ceea ce teoretic inseamna ca nu trebuie schimbata ci doar verificata. Pe de alta parte cei de la King Auto Service imi spuneau ca este bine sa o schimb. Chiar nu stiu ce sa fac. In plus amortizoarele care sunt montate sunt cele originale si presupun ca si acestea necesita o schimbare. La amortizoare este mai simplu am sa merg sa le testez si sa vad care este stare lor.

In plus trebuie oare schimbat lichidul de frana si uleiul cutiei de viteze? Eu nu le-am schimbat niciodata pana acum.

O alta problema ciudata care a inceput sa apara este legata de ambreiaj care este cateodata “moale”, iar alte dati schimb foarte greu vitezele.

Bineinteles ca pentru toate aceste intrebari un mecanic bun imi poate da raspunsuri, problema este in cine sa mai ai incredere, de unde sa stii ca nu vrea sa te pacaleasca si doar sa-ti vanda o distributie care costa multi bani si de care poate nu ai nevoie?

3 Responses to “Revizia de 105000 Km si distributia”

Leave a Reply